» Over mij en blog

Over mij en blog

E7picture is de naam waaronder ik fotografeer. De naam komt voort uit de eerste letter van mijn voornaam en mijn vaste rugnummer.

In 2007 ben ik serieus begonnen met fotograferen, iets wat al jaren mijn interesse had. Allereerst had vooral landschap en stadsfotografie mijn voorkeur. Ook op vakantie verlaat ik het hotel niet zonder mijn camera. Sinds 2009 is portretfotografie steeds belangrijker geworden. Het samenwerken met het model om tot een resultaat te komen waar je beiden trots op bent is iets speciaals en erg leuk om te doen.

Tijdens een fotografiebeurs in 2009 besloot ik de stap te maken en heb ik mijn eigen studiomateriaal gekocht. Sinds dat moment heb ik de mogelijkheid om mijn huiskamer om te bouwen tot fotostudio. Na 2 jaar vanuit huis te hebben gewerkt besloot ik dat het tijd was voor wat meer ruimte. Inmiddels beschik over een groot pand dat dienst doet als studio. Door het gebruik van verschillende flitslichten, achtergronden en meerdere ruimtes zijn er veel verschillende resultaten mogelijk.

Wil jij ook eens op de foto? Kijk dan bij Informatie naar de mogelijkheden en neem contact met me op.

Op